Wij werken deels vanuit huis en zijn goed bereikbaar
Dien hier uw adviesaanvraag in

De eerste succesvolle IPR masterclass voor advocaten (5 PO punten) van het IJI en het Asser is een feit. Op 27 september konden wij eindelijk fysiek in Den Haag bijeenkomen en met experts Fatih Ibili, Ian Sumner, Marieke Oderkerk en Lisette Frohn de diepte ingaan op het gebied van het internationaal familierecht. De deelnemende advocaten van o.a. SmeetsGijbels, Link Advocaten, Anthos, Advocatenkantoor El Hannouche, FamilyAffairs, Van Herk Familierecht, Van Kempen c.s. Advocaten en SchootsGunter, maakten er een onvergetelijke dag van; variërend van diepe discussies over lastige IPR kwesties die de training naar een zeer hoog niveau tilden tot mooie momenten van verbinding en contact tijdens de lunch en borrel.

Masterclass internationale B2B overeenkomsten en ipr – 9 november

Dit smaakt naar meer… Op 9 november gaan we dit nog een keer doen en dan op het gebied van internationale B2B overeenkomsten en IPR. Een even fantastisch team van experts heeft zich bereid gevonden de training te verzorgen: Martijn Polak, Cathalijne van der Plas, Aukje van Hoek en Ekaterina Pannenbakker. Hier kunt u het programma raadplegen. Komt u ook?

Duur, plaats, kosten, NOvA erkenning en certificaat

De masterclass duurt 1 dag, inclusief lunch en borrel.

De masterclass wordt georganiseerd op het Asser Instituut: R.J. Schimmelpennincklaan 20-22 in Den Haag.

Het inschrijfgeld bedraagt €595,-. IJI cliënten krijgen een korting en voor hen bedraagt het inschrijfgeld €445,-

De masterclass is erkend door de NOvA en de advocaat ontvangt dan ook 5 PO punten voor deelname.

Tot slot ontvangt de advocaat een certificaat als bewijs voor deelname.

Inschrijven

U kunt zich hier inschrijven. Omdat de masterclass op locatie plaatsvindt, zijn de plaatsen vanwege de corona maatregelen zeer beperkt.

IJI coördinator en contactpunt voor vragen

Fieke van Overbeeke, CEO & Legal Counsel van het IJI, coördineert deze masterclass. Neem gerust contact met haar op voor vragen.